BLOG

Sok esetben aprítás után az ágdarálék a zöldhulladék lereakó telepeken végzi van mikor csak ez az egy út járható mint például telektisztítás esetében de vannak azon helyzetek mikor értelmetlenül kárba vész ez az értékes anyag!
Mire tudjuk felhasználni az ágdarálékot?

Boltokban megvásárolhatóak már javarészt műanyag komposztálók, de valljuk be egy szép fa komposztálónál nincs jobb, szebb! Akár már 4 darab EU-s raklapból lehet egy masszív komposztálót készíteni, de akár elő is veheted a dekopírfűrészt egy csoda alkotásához! :)

Egyre melegebbek a nappalok, kellemesebbek az éjszakák. Érezzük, hogy a természet kezd ismét életre kelni ami egyet jelent. Itt a tavasz, irány a kert! Kora tavasszal van a legkevesebb dolgunk a kerttünkkel de azért van bőven tennivaló amit nem érdemes halogatni! Ezen munkálatokból említenék párat.

Üdvözöllek a zöld gondnok blogjában. Blogban tippeket, trükköket, tanácsokat, módszereket mutatok meg zöldterület kezeléshez illetve takarításhoz.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el